2 Lejang Utara Bikers


 
HomePortalSearchRegisterLog in2Lejang Di facebook

Share
 

 carb panther/rxz masuk kat 125z

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
yop
Admin
yop

Posts : 1199
Reputation : 2
Join date : 2010-01-24

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyMon Aug 30, 2010 6:12 am

doc_toc79 wrote:
ok,bro..tq2..kekeke.. Wink Wink

gelak semcmc je.....dah masuk carb Z kot.... Rolling Eyes

_________________
carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Stp10carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Max_oi10
Back to top Go down
http://2lejangutara.darkbb.com
doc_toc79

doc_toc79

Posts : 21
Reputation : 0
Join date : 2010-08-26
Age : 29
Location : penang ~ alor star

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyMon Aug 30, 2010 7:02 am

yop wrote:
doc_toc79 wrote:
ok,bro..tq2..kekeke.. Wink Wink

gelak semcmc je.....dah masuk carb Z kot.... Rolling Eyes

uihh.awai lg..duitt pn xbrapa nk ada lg..tgu duit pt sem dpn ar..kekeke Wink Wink
Back to top Go down
yop
Admin
yop

Posts : 1199
Reputation : 2
Join date : 2010-01-24

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyMon Aug 30, 2010 8:06 pm

doc_toc79 wrote:
yop wrote:
doc_toc79 wrote:
ok,bro..tq2..kekeke.. Wink Wink

gelak semcmc je.....dah masuk carb Z kot.... Rolling Eyes

uihh.awai lg..duitt pn xbrapa nk ada lg..tgu duit pt sem dpn ar..kekeke Wink Wink

ha3....pakai la TCW3 maxoil utk hasil yg terrrrrrbest.... Twisted Evil

_________________
carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Stp10carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Max_oi10
Back to top Go down
http://2lejangutara.darkbb.com
doc_toc79

doc_toc79

Posts : 21
Reputation : 0
Join date : 2010-08-26
Age : 29
Location : penang ~ alor star

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyMon Aug 30, 2010 8:59 pm

yop wrote:


ha3....pakai la TCW3 maxoil utk hasil yg terrrrrrbest.... Twisted Evil

bro,aku dok bca kt forum rmai swuh pkai TCW3 ja..2 mnyak 2t ke mnyak 4t?? kasi taw kt aku skit..aku dak bru lg..kekeke Question Question Question
Back to top Go down
yop
Admin
yop

Posts : 1199
Reputation : 2
Join date : 2010-01-24

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyTue Aug 31, 2010 2:05 pm

doc_toc79 wrote:
yop wrote:


ha3....pakai la TCW3 maxoil utk hasil yg terrrrrrbest.... Twisted Evil

bro,aku dok bca kt forum rmai swuh pkai TCW3 ja..2 mnyak 2t ke mnyak 4t?? kasi taw kt aku skit..aku dak bru lg..kekeke Question Question Question

tcw3 ni 2T.....2T ni mmg best,nk ckp mcm ne erk,ko pakai bru ko tau best dia mcm ne.....

klau nk beli bg tau aku,coz aku jual 2T ni.....klau jd ahli,beli 2T dapat diskaun ngan vaucer...
***bayar RM 10 je utk jd ahli seumur hidup Wink
***halo2 sy 017 - 446 3936 Twisted Evil

yg aku tau yg pakai TCW3 dlm forum ni,
-aku
-taan
-otai
-ayip

_________________
carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Stp10carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Max_oi10
Back to top Go down
http://2lejangutara.darkbb.com
doc_toc79

doc_toc79

Posts : 21
Reputation : 0
Join date : 2010-08-26
Age : 29
Location : penang ~ alor star

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyTue Aug 31, 2010 5:50 pm

2T 2 full-syn ka?? msti 2t nih smpoi dri vsx..kekeke Question Question Question
Back to top Go down
Aaben

Aaben

Posts : 416
Reputation : 1
Join date : 2010-04-06
Age : 30
Location : kedah-penang

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyTue Aug 31, 2010 6:52 pm

amex stai lupa nma aku noh..
aku pun pemakai maxoil kot..
hahhaa
Back to top Go down
doc_toc79

doc_toc79

Posts : 21
Reputation : 0
Join date : 2010-08-26
Age : 29
Location : penang ~ alor star

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyTue Aug 31, 2010 6:59 pm

Aaben wrote:
amex stai lupa nma aku noh..
aku pun pemakai maxoil kot..
hahhaa

sian ag,bro..mmber tlupa boh ag,bro..kekeke.. Wink Wink Wink
Back to top Go down
apit

apit

Posts : 343
Reputation : 1
Join date : 2010-01-26

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyTue Aug 31, 2010 7:06 pm

tp byak kot org dah beralih arah ke 2t lain....hahahaha
ngn aku2 skali
Back to top Go down
doc_toc79

doc_toc79

Posts : 21
Reputation : 0
Join date : 2010-08-26
Age : 29
Location : penang ~ alor star

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyTue Aug 31, 2010 7:08 pm

apit wrote:
tp byak kot org dah beralih arah ke 2t lain....hahahaha
ngn aku2 skali

bro,ag 2T apa??ada lg smpoi ka??kekeke
Back to top Go down
Aaben

Aaben

Posts : 416
Reputation : 1
Join date : 2010-04-06
Age : 30
Location : kedah-penang

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyTue Aug 31, 2010 7:12 pm

xda nya lg sempoi..
kurg sempoi lg ada..
tpi terpksa laa nk sep bajet..
huhu
Back to top Go down
apit

apit

Posts : 343
Reputation : 1
Join date : 2010-01-26

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyTue Aug 31, 2010 7:14 pm

doc_toc79 wrote:
apit wrote:
tp byak kot org dah beralih arah ke 2t lain....hahahaha
ngn aku2 skali

bro,ag 2T apa??ada lg smpoi ka??kekeke

mana ada pon.....aku pkai 2t low profile ja pon.....sprinta ,shell....murah2 ja...

review aku la.....utk moto stendet,pkai 2t maxoil tcw-3 mmg terbaik la....ringan ja dia pegi..tp kalo dah tak stendet,aku pkai 2t apa2 pon same je die pegi.....

TAPI,satu ja best tcw-3 ni....cuci karbon2 kat blok tu....so,xdela kerap nak wat top oberhol tu....


Last edited by apit on Tue Aug 31, 2010 7:36 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Aaben

Aaben

Posts : 416
Reputation : 1
Join date : 2010-04-06
Age : 30
Location : kedah-penang

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyTue Aug 31, 2010 7:17 pm

itu dia penerangan dri pomen kunyol junior..
hahahhaa gelak 1
Back to top Go down
apit

apit

Posts : 343
Reputation : 1
Join date : 2010-01-26

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyTue Aug 31, 2010 7:31 pm

banyak la hg kunyol jr.....xdak nya
Back to top Go down
Aaben

Aaben

Posts : 416
Reputation : 1
Join date : 2010-04-06
Age : 30
Location : kedah-penang

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptyTue Aug 31, 2010 7:34 pm

hahaaa..
malu2 plak nk ngaku si jr nie.
hhahhaa
Back to top Go down
Ijat kingz@91

Ijat kingz@91

Posts : 52
Reputation : 0
Join date : 2010-05-10
Age : 28

carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 EmptySun Oct 24, 2010 9:03 am

125z adik sye standard tp mnyk kekadang kuat jgk...
kalo pkai carb rxz ok x....
minta pndapat otai2 suma....
huhu...
Back to top Go down
Sponsored content




carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty
PostSubject: Re: carb panther/rxz masuk kat 125z   carb panther/rxz masuk kat 125z - Page 2 Empty

Back to top Go down
 
carb panther/rxz masuk kat 125z
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» carb vacuum slide
» BnS 20 hp twin carb problems
» Carb adjustment
» Any reason for my carb to smoke from the choke side?
» 1975 ish' bolels h14 1/2 way restored carb problem

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
2 Lejang Utara Bikers  :: Sembang-sembang :: Modifikasi jentera-
Jump to: